Retraite

Jezelf herinneren

Soms is het even zo fijn…en nodig: afstand nemen, stil zijn, alleen zijn of juist samen met anderen. Net wat verder kijken dan je gewoonlijk alleen doet, nieuwe inspiratie opdoen, ruimte creëren voor nieuwe inzichten. Je herinneren wie je bent. In de zomer is er de Stilte retraite om met gelijkgestemden samen te zijn. Daarnaast is het mogelijk in Soest in The Bodhitree voor langere of kortere tijd bij ons te komen wonen .

Individuele retraite

In The Bodhitree in Soest

Misschien heb je specifieke wensen op het gebied van meditatie of tantra, of wil je eens in een nieuwe setting kijken naar onderwerpen die in jou of in je leven spelen. Misschien ben je benieuwd hoe het is om samen met anderen samen te leven.
Ons huis, The Bodhitree in Soest, biedt diverse mogelijkheden voor een individuele retraite aan. Je bent welkom voor een dag, een week..of de rest van je leven…

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken om langs te komen.

Zomer stilte retraite

Je inspiratie weer voelen stromen

Sinds 2009 geef ik samen met Eef van Leeuwen elke zomer een stilteretraite op haar prachtige boerderij ‘Erve Veldink’ in Haarlo in de de Achterhoek.
Een week lang zijn we vanuit een lichte, hartelijke en intieme sfeer samen. De meditatieve werkvormen openen de poort naar waarheid, vreugde, liefde, stilte, ontroering, schoonheid… Je ontspant dieper en voelt je inspiratie (weer) stromen. Dagelijks zijn we tot aan het diner in stilte.

Ingrediënten:

  • Diverse gezamenlijke activiteiten: stille en actieve (Osho)meditaties, een ademsessie, mantrazingen, dans, opstellingenwerk, chi qong & film.
  • Gelegenheid om te wandelen, te schrijven, elkaar te ontmoeten en van je vakantie te genieten.
  • Er is ook ruimte voor individuele sessies, waaronder massage, craniosacraal therapie, klankheling, systemisch werk, spirituele astrologie.
  • Lekkere en gezonde vegetarische maaltijden

Meer info…